Подаръчен комплект „Сладост“

Коледни рисувани меденки 6 бр., мини щолен 190гр., коледни трюфели 125гр., мело макарон 150гр, поставени в кутия – Коледна къщичка

Цена: 46,90лв46,90лв

Или се свържи с нас на телефон: 0878704727